Psalmit, 117

Raamattu ja Biblia

1 Kiittäkää Herraa, kaikki pakanat, ylistäkää häntä, kaikki kansat.

2 Sillä hänen armonsa meitä kohtaan on voimallinen, ja Herran uskollisuus pysyy iankaikkisesti. Halleluja!




Versículos relacionados com Psalmit, 117:

Psalmi 117 on Raamatun lyhin luku ja on kehotus kaikille kansakunnille ja kansakunnille ylistää Herraa. Alla olevat jakeet valittiin samanlaisten palvonnan ja kiitoksen aiheiden käsittelemiseksi Jumalalle.

Psalmi 22:27: "Maan kaikki päät muistavat ja kääntyvät Herran puoleen, ja kaikki kansakuntien perheet jatkuu hänen edessään." Tämä jae puhuu siitä, kuinka kaikki kansakunnat ja kansakunnat palvovat Herraa.

Psalmi 66:4: "Kaikki maa palvoo sinua ja laulaa sinua, laulaa ylistäen nimeäsi." Tämä jae viittaa myös yleiseen kiitokseen Herralle.

Psalmi 86:9: "Kaikki tekemäsi kansakunnat tulevat ja palvovat sinua, Herra ja kunnioittavat nimeäsi." Tämä jae osoittaa, että juutalaisten lisäksi myös kaikki kansakunnat palvovat Jumalaa.

Psalmi 96:1: "Laula Herralle uusi kappale; Laula Herralle kaikki maan asukkaat!" Tämä jae rohkaisee kaikkia ihmisiä laulamaan uusia ylistyslauluja Jumalalle.

Psalmi 117:2: "Sillä suuri on hänen rakkautensa meitä kohtaan, ja Herran uskollisuus kestää ikuisesti. Hallelujah!" Tämä jae vahvistaa, miksi kaikkien kansojen ja kansakuntien on kiitettävä Herraa - koska hän on rakastava ja uskollinen.


Capítulos: