Psalmit, 121

Raamattu ja Biblia

1 Matkalaulu. Minä nostan silmäni vuoria kohti: mistä tulee minulle apu?

2 Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan.

3 Hän ei salli sinun jalkasi horjua, sinun varjelijasi ei torku.

4 Katso, hän, joka Israelia varjelee, ei torku eikä nuku.

5 Herra on sinun varjelijasi, Herra on suojaava varjosi sinun oikealla puolellasi.

6 Ei polta sinua aurinko päivällä, eikä kuu yöllä. Ps. 121:7 Herra varjelee sinut kaikesta pahasta, hän varjelee sinun sielusi.

8 Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi, nyt ja iankaikkisesti.




Versículos relacionados com Psalmit, 121:

Psalmi 121 on luottamuslaulu Jumalaan, joka esitetään hänen kansansa suojelijana. Psalmisti etsii voimaa ja suojaa Jumalassa ja tunnustaa, että vain hän pystyy tarjoamaan turvallisuutta ja apua vaikeina aikoina. Seuraavassa on viisi jaetta, jotka liittyvät psalmissa 121 käsitettyihin aiheisiin:

Psalmi 46:1: "Jumala on turvapaikkamme ja linnoituksemme, apu, joka on aina läsnä vastoinkäymisessä." Tämä jae korostaa, että Jumala on turvallinen paikka, jossa voimme etsiä turvapaikkaa ja suojaa vaikeuksien keskellä.

Psalmi 91:2: "Sanon Herrasta, hän on minun turvapaikka ja linnoitukseni, Jumalani, johon luotan." Täällä psalmisti tunnustaa, että Jumala on hänen voimansa ja turvallisuuden lähde, ja luottaa häneen suojelijana.

Jesaja 41:10: "Älä pelkää, koska olen kanssasi; älä kummittele itseäsi, koska olen sinun Jumalasi; vahvistan sinua ja autan sinua ja tuen sinua uskollisella oikealla kädellä." Tämä jae vahvistaa ajatusta siitä, että Jumala on avustajamme ja ylläpitäjämme ja että voimme luottaa häneen kaikissa olosuhteissa.

Sananlaskut 18:10: "Herran nimi on vahva torni; vanhurskas karkaa hänelle ja on turvallinen." Täällä Jumalan nimeä verrataan vahvaan torniin, josta löydämme turvallisuuden ja suojan.

Filippilaiset 4:6-7: "Älä ole ahdistunut mistään; ennen kuin kaikki ovat tunnettuja pyyntösi Jumalan edessä rukousta ja rukousta varten kiitospäivänä; ja Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, pitää sydämesi ja mielesi Kristuksessa Jeesus. " Tämä jae korostaa Jumalan luotettavan merkitystä kaikissa tilanteissa ja etsiä apua ja rauhaa rukouksen kautta.


Capítulos: